Vennligst installer Flash® og aktiver Javascript.

>> Gjør en forespørsel

Gårdsgrill

Lokalmat 
Gris fra bygda videreforedles, tilberedes og  
smakes på - alt under samme tak!

 

Servering i rustikk miljø            
Retter av gris med tilhørende drikke fra lokalt bryggeri.
Her kan bestilles tapas bord med vår smakfulle spekeskinke og spekepølser, grillretter med våre saftige store grillpølser, helgrilling av stor grillgris for grupper på 15 eller mer. Serveringshallen kan ta i mot opp til 60 gjester.

Rustikk miljø med solide trebord omgitt av bondestil med bindingsverk i mur.

Som er Kronen på et hvert selskap anbefaler vi en saftig og marinert Pattegris helgrillet i ovnen.

Tilbakemeldinger fra noen fornøyde kunder
Tidligere verdensmester i kokkekunst Bent Stiansen på Statholdergaarden i Oslo. – Jeg har hatt et stykke spekeskinke liggende i kjøleskapet og har unnet meg en skive hver dag i to måneder nå. Jeg virkelig koser meg med den skiven, altså. Her har vi en småskalaprodusent som lager et fantastisk produkt. Den er ikke for salt, med fin fettmarmorering og med en enorm ettersmak, sier Stiansen.
Kunde på messe i Lillestrøm, Kai Ekstrøm fra Asker - Hei Stein Arve og Nina. Jeg sier igjen at deres produkter er noe av det beste jeg har smakt! Har det noen verdi så bruker dere meg for alt det er verdt som «sannhetsvitne» på deres pølser!


Catering
Pattegris på grillen
Prøv dette til ditt neste hageselskap. Den perfekte kombinasjon med pattegris over grillen, tilbehør av hjemmelagde salater og sterk hvitløkssaus med ferskt løk brød eller foccacia brød. Kan bestilles ferdig grillet og hentes her, eller alternativt vi kommer og griller for deg.

Eller hva med Helgrillet skinke med Foccacia brød, 3 salater, 2 typer saus.
Kan hentes på Åmot - oppbevares i varmecontainer klar for bespisning i løpet av kvelden. 
Passer best for selskap med 15 personer og oppover. Mot et tillegg kan vi og være tilstede for oppdeling av gris.

Koldtbord med smørbrød og snitter med pålegg fra egen tilvirkning som spekeskinke, skinkepølse mm.
Minst til 15 pers. Må bestilles minst en uke i forveien.

Festivalservice
Bekkereinan stiller på små og større arrangement (har bla. driftet Hove festivalen sine matboder i to år).
Hamburger - grovkvernet i grovbrød med heimelaga dressing og Grovmalte grillpølser som Paprikapølse, Åmotpylsa Chilipølse eller Bratwurst mm. 
"Grillsnacks i brød" hakkebøf med chili eller en ekstra mør, marinert svinekotelett med spesialsaus.
Tex Mex  som Nachos, Tortilla, Tacburger og Tacoloff
"Bestemors drøm" Potetstappe & Baconstrø

Lokalprodusert festival-mat med særpreg gir god omtale og gir publikum en god matopplevelse.
Ved kun bestilling av mat til større arrangementer, kan utstyr som rustfrie gassgriller og belte- steker/pizzaovner leies.


                                                                                                    Tre glade gutter sammen med vokalist Trevor Istmad i 
                                                                                                       "The Black Dahlia Murder" på Hovefestivalen 2009

 

 

 

Facebook

Copyright © Bekkereinan AS 2018   |   Telefon: 915 28 835 / 454 67 060   |   post@bekkereinan.no